Genom vildmarken

Det är nåt speciellt med att somna i en bil med öppen baklucka till ljuden av hoppande wallabies och miljontals fåglar, med stjärnorna som enda ljuskälla. Kakadu bjöd på otrolig natur, buffalo-, fladdermus-och krokodilspaning och kulturupplevelser på Ubirr rock art gallery och Nourlangie Rock Art Site. Tyvärr var vägen till det enda vattenfallet vi kunde ta oss till utan 4WD tillfälligt stängd, men vi var nöjda ändå.

Efter ett stopp för tankning, handling och planering i Katherine tog vi en detour till Judbarra/Gregory National Park, där vi efter en tuff promenad uppför berget längs Escarpment Walk blev belönade med en utsikt över parken och sedan ett väl behövligt spöregn.
Den otroligt långa bilfärden fortsatte sedan mot Alice Springs i rasande fart, med camping längs vägkanten ute i ingenstans.

I Tennant Creek förbluffades vi över existensen av både Red Rooster och en mataffär, innan vi stannade vid fantastiska Devil's Marbles för att återigen bli förbluffade av allt som Australien har att bjuda på.

 
Färdigpackade
 
 
Kakadu
 
 
Judbarra
 
 
Devil's Marbles

Dagens BULA:
B - hostel
U - under 40 grader
L - "Good Life" (Acoustic) - Mark Andrews (as performed by One Republic)
A - flugor är värst i flock och i ansiktet.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: