Mat och klumpighetet

När jag skramlar ihop innehållet till mina inlägg tar jag ofta inspiration från mina senaste bilder, och av dem att döma har de senaste veckorna handlat mycket om mat. Jag har gjort chipotlebröd till indiskt tema-middag, experimenterat med goda frukostsmoothies, rostat müsli OCH bakat bullar. Kort sagt har vi haft några regniga dagar.
 
Bullarna åt vi tillsammans med Albert och Peyton upp på en gång medan vi spelade alfapet, en helt klart bättre idé än promenaden jag försökte mig på innan och kom hem nedduschad. Men jag mår liksom inte bra av att vara inne en hel dag, vilket innebar att jag idag gjorde dagens uppgift till att hoppa till Woolworths för att köpa morötter.
 
Hoppa gör jag nu efter att vi äntligen kom iväg för att bestiga Mount Warning och jag kom ner med en rödblå golfboll på ena foten. Jag går på kryckor och är evigt tacksam till Årets Pojkvän för att han bar mig ner de sista hundra meterna. Vet inte hur jag lyckas stuka vänster fot efter att jag två dagar tidigare avbrutit träningen för att jag hade ont i den högra...
 
Men glad är jag för att den inte var bruten och för att Australien har väldigt bra sjukvård. Här kommer 3 enkla tips till människor på kryckor:
1: Välj kläder med fickor, så slipper du ramla för att du har nåt mer än kryckan i handen
2: Gå inte i trappor med smala trappsteg. Speciellt inte om det är hål i något av trappstegen
3: Hängmattor är asbra - sköna och perfekta om du behöver ha nedre kroppsdelar upphöjda för att minska svullnad. Ramla bara inte ur.
 
Mount Warning var förutom snedsteget väldigt roligt även om vi inte såg nånting från toppen för att det var så dimmigt. I veckan är det vår tur att bjuda Albert på middag efter hans goda kycklingpaj, och det blir en konstig svensk rätt i form av Flygande Jacob. Sen vill jag säga Glad Påsk, men mest av allt vill jag säga att jag inte bara tänker på Belgien idag men på hela Europa och alla som på något sätt är drabbade. Jag tänker också på resten av världen, som jag efter att ha läst boken "Jag är Malala", insett att vi inte vet så mycket om som vi borde.
 
 
Lyxfrulle
 
 
Promenader utan regn
 
 
Stopp i Tweed Heads för en fin utsikt innan bergsbestigning
 
 
Mount Warning
 
Golfboll
 
Dagens BULA:
B - yoghurt i fyndhyllan!
U - människor omkring mig
L - "Why do the men stray" - Gavin DeGraw
A - man kan och har så mycket mer än man tror

En helt okej vardag

Dagarna rullar på och går nästan för fort nu när tiden i Surfers snart tar slut. Resan hem är bokad till 27 maj, och jag har nog aldrig haft en så konstig känsla innan en hemresa. Det känns roligt och skönt att äntligen få träffa alla igen. Men samtidigt känns det som att vi lämnar ett annat hem, mer än när jag lämnade USA, och ett ställe vi trivits otroligt bra på, i ett land som har bjudit på ovärderliga minnen och erfarenheter.
 
Men vi njuter av tiden som är kvar, inte bara med de sista stora resorna vi ska på innan flyget går till Stockholm, men även i en helt okej vardag.
 
Födelsedagen bjöd på sena gratisgrejer på bland annat Boost Juice, där jag fick designa min egna födelsedagssmoothie utan kostnad! Vinet jag fått av Max öppnades på lördagen med plastglas i poolen, och sen avslutade vi med  känguru till middag, mer vin och sherry tillsammans med Albert. 
 
På söndagen fick jag födelsedagsfrukost iförd min nya födelsedagströja (firandet tar aldrig slut) på Alfons, igen med mina två favoriter, och sen åkte vi på fruktmarknad i Bundall. Vi passade också på att ta en tur till vattenlandet Wet'n'wild när det ändå var så varmt. En helt okej helg.
 
Denna vecka har vi varit på gratisbio på casinot och sett "The Revenant", jag har shoppat kläder (ja, det är sant) och helgen bestod av pizzafredag på taket med Australiensiska familjen, gratis magishow i Sanctuary Cove med VIP-biljetter tillsammans med Kacee och hennes kompisar på lördagen och en promenad i Tallebudgera Conservation Park idag! Ikväll ska vi äta wobbegong som Jason fångat med ett spjut när han och Max var och fridök.
 
 
 Boosting
 
 
Lördagslyx
 
 
Sushi var avundsjuk
 
 
Utflykt på taket
 
 
Kängurufilé = mer lördagslyx
 
 
Bjuden på fin frukost med fint sällskap
 
 
I fin tröja
 
 
Introducerar tonfiskpizza för australiensarna medan de bjöd på kycklingfyllning
 
 
Träffade gamla chefen på magishowen!
 
 
Matt Hollywood - Entertainer of the year och Australiens bästa trollkarl?
 
 
Tallebudgera
 
Dagens BULA:
B - att ta dagen dom den kommer
U - Gold Coasts alla aktiviteter
L - "Rock & Roll" - Eric Hutchinson
A - en wobbegong är en slags haj