everyday is an adventure

så i måndags hade jag inget planerat. så va gör jag? planerar nåt :D
efter skolan åkte jag med kat, brooke o maegan till tha mall i eau claire. shoppade billiiiiigt, raggade killar (brooke) o provade roliga kläder o brillor!sen blev de starbucks på vägen hem <3 beställning löd: "I want skimmilk and sugar free syrup, and not too much because last time they put like this much in it..."
när killen kollade på mig konstigt förklarade brooke: "she's from sweden" haha (a)

på tisdagen promenerade nästan alla utbytesstudenter ner till olsen's för att käka mumma glass i alldeles för stora mängder (usa storlek) innan vi gick för att hjälpa till vid en spaghetti feed i en av kyrkorna. jag sattes till att dela ut pickles :) vi hade så kul att jag inte ens hade nåt emot att de va dax att diska efteråtpå onsdagen va de den sista körkonserten! massa tårar från o för alla seniors som ska sluta, o lite för mig också faktiskt. kan inte fatta att jag ska hem om mindre än två veckor!!!!!på torsdagen hängde jag med Jess o Galen. vi spelade wii o så blev jag "scared for life" efter att vi vart på chat roulet, medan de åskade helt galet utanför. sen blev de roman nudels for dinner mmmmmmm

på fredagen hade jag äntligen tid att se o shoppa lite downtown chippewa! började med coconut latte på ett gulligt coffee house vi hittade. sen sprang jag, paula o andrea runt i lokala affärer tills vi va tvungna att skynda oss tillbaka till skolan för att se the senior play. seniors från drama club gjorde "check please", o vi ville ju se caroline som va med :) bästa showen jag sett på skolan!!
sen åkte vi allihopa hem till caroline för skeepover! åt en massa mat, testade poolen o pratade i flera timmar ute på verandan framför en brasa med smores :) lysnade på andrea när hon spelade piano som proffset hon är, o sen sjöng jag o carro lite svenska låtar också. sen somnade vi framför "trassel"


caroline åt kött!!!!!!!!!!


vakande o kollade vampire diaries innan vi åt en asgod hemlagad frukost, o sen fick jag skynda mig hem för att börja hjälpa till med städningen. den tog sen upp de mesta av lördagen, plus film med nikki :)

på söndagen sov jag länge trots att nikki försökte få mig ut för att dra ogräs genom att knacka ashårt på mitt fönster runt 7 på morgonen. men sen fick jag gå upp o göra mig i ordning för att åka till hennes föräldrars trailer för memorial day. jag o nikki åkte dit o hade de mysigt i den 30 gradiga solen med grillad mat tillsammans hennes föräldrar o systers familj. badade, hittade bebis sköldpaddor o gosade med aubree :) sen blev de hem o kolla film igen

idag va de memorial day så vi åkte o kollade på en parad genom chippewaresten av dagen blev de mer förberedande för päronens ankomst o så såg jag till att va ute i den underbara solen!

sen blir man alltid lika glad när man får kort från mormor o morfar <3nu är de alltså EN DAG tills mamma o pappa kommer hit...okej jag känner som att jag är i en dröm, o så kommer verkligheten  tillbaka, men istället för att väcka mig hoppar den in i drömmen o nu är de en dröm o en verklighet på en gång. no, it doesn't make sense to me either.

o så är de 11 DAGAR tills jag åker hem..vet inte va jag tycker om de heller. I want to go home, but I don't want to leave my new home.

sushiiii

ingen fotboll den här veckan då. men eftersom coachen tyckte jag skulle komma o kolla så gjorde jag de på tisdagen, med brooke. tog med schackrutor till laget som jag bakat dagen innan :) efter matchen kollade vi the vow o åt nudelsoppa o sen va vi för trötta för att göra nåt mer o gick o la oss

den här veckan har vi även en extra hund, radar, som är nikkis kompis hund. kul med en hund som har bra uppförande iaf, haha :)på onsdagen va de asvarmt så log ute o solade o skypade med älskling :) på torsdagen blev de mest plugg.
på fredagen skjutsade scott mig till skolan på motorcykeln :D efter skolan blev de hem till brooke för att ha sleepover o göra sushi!!!

när Galen kom satte vi igång att rulla. vi hade lax, crabmeat, tonfisk, gurka, avocado, mango o philadelphia ost, plus kryddor :Dåt alldeles för mycket mat o sen tog vi fyrhjulingen ner till sjön o tog ett dopp i de äckliga vattnet :) sen åkte vi tillbaka o tog ett till dopp i brookes jacuzzi medan vi kollade tv i hennes badrum. sen kollade vi mer film i bäddsoffan

på morgonen vart de french toast o sen hem. blev upphämtad runt lunch av Galens syster o hennes son, o sen åkte vi o hämtade Galen som vart med i en walk för nån lungsjukdom med hennes jobb i eau claire. efter åt vi lunch på asia palace - mer sushi!! o glass :) med banan med jordgubbssås :) de va sjukt varmt ute, över 30 grader!!!sen blev de infinitea där vi drack horchata, o sen gick vi till några lokala affärer innan Galen skulle åka o jobba.
när jag kom hem tog jag en promenad till dollar tree o shoppade lite till. sen sorterade vi filmer. tror vi va uppe i 891 st nu..

idag åkte vi till aubrees dop i Augusta. hon är så söt!! kyrkan va en luthern church, så de va typ samma som hemma. sen åt vi lunch i en park med alla släktingar :) efter de blev de walmart med nikki o sen film medan jag försökte fixa min dator. nu tror jag jag ska ta o baka syltrutor till lunchen vi ska ha med international club på onsdag :)

sunny days in may

sista veckan med fotbollen. kände bara att de va så mycket annat jag kunde göra o insåg att jag inte hade tillräckligt med tid. helt sjukt va lite tid de är kvar! lite av den tiden kommer ändå gå till att sova :)

nikki fick hem svamp från sin syster, som tydligen är jättedyr annars. man fattar varför när man äter den, GOOOTTT :D bra att scott inte gillar svamp för då fick vi mer till middagpå lördagen hjälpte scott jess med hennes senior pictures så vi åkte allihopa till eau claire. skitavarmt o soligt väder! vi skulle gjort sightseeing också men de va nån parad med en massa barn/hundar..men vi hann ändå se en del, som paul bunyan the famous logger and his blue ox :) tog också en massa bilder tillsammans
haha scott fixade med bilderna!

på kvällen vart de china buffet med andrea, paula o caroline, all exchange students, o sen avengers 3D! jag tyckte den va bra men kanske inte lika bra som paula tyckte, som såg den för andra gången. hon är lite kär i ironman..sen åkte vi hem till paula o åt bananachips o oreos, o kolla american pie innan jag o jess somnade i hennes säng :) på morgonen skypade jag med världens bästa pojkvän på vår ettårsdag, o sen vart de hemmagjorda våfflor med jordgubbar till frukost!!

resten av söndagen blev de shopping på mall of america!! jag o jess sprang runt överallt medan scott o nikki tog de mer lugnt för sig själva, o sen fick nog o satte sig för att vänta i bilen.

idag blev de tvätta o sen bakade jag kakor som jag ska dela med mig av till laget imorron när jag o brooke ska kolla deras match. coachen tyckte jag skulle komma :) sen blir de sleepover med brooke!