Mer Sverigebesök

De senaste veckorna har varit rätt packade med roliga saker, mest tack vare att Max föräldrar varit på besök! De har skämt bort oss med restaurangbesök (även om jag inte gjorde det så lätt för dem med min diet) medan vi har tagit dem runt Gold Coast på turistturné.
 
De har besökt Burleigh Heads, Currumbin, the Spit och de flesta av våra stora shoppingcenter, gått på promenad till påfågelparken, vandrat i Mount Tamborines regnskogar, där vi också gick en guidad lysmasktur, och igår blev det heldag med sightseeing i Brisbane! De har också fått se Max i köket för första gången och vi har fått riktigt lyxig hemlagad mat av dem.
 
Ikväll ska vi äta middag tillsammans en sista gång innan de åker hem imorgon. Det känns lite tråkigt men vi har ändå fått några jättemysiga och innehållsrika dagar med dem! Och blivit extremt bortskämda.
 
Förutom det har jag nu kämpat mig igenom dieten och har nu efter tre dagar av hyperenergi helt ändrat inställning till den. Världens bästa diet. När den är över iallafall.
 
Vi har också hunnit gå på en halv dansshow på Casinot med dansare från hela världen, fått träffa vår gamla träningskompis Mike som är tillbaka i Surfers på besök och så har jag plussat på ett år till på min ålder.
 
 
Dietsmoothie med mandelmjölk, kokos, nötter och frön
 
 
Alla hjärtans dag-present
 
 
Med turisterna vid statgränsen
  
 
I Southport
 
 
Mount Tamborine
 
 
Finrestaurang i Broadbeach
 
 
Påfågelsafari
 
 
Första kaffet på  fyra veckor, från Bumbles dessutom - guld
 
 
The Spit
 
 
Färjetur i Brisbane
 
Dagens BULA :
B - Rustys kaffe
U - energi!
L - "We could be anything" - Jay Ollero
A - är man glad smittar det av sig på allt och alla också
 

Chillaxin'

De senaste veckorna har varit rätt lugna. Jag har börjat mitt nya jobb, som inte är det bästa men inte det värsta heller, tagit det lugnt vid poolen och kollat en hel del på film. Känns som att jag haft en liten välbehövlig, ganska regnig och mysig semester efter allt jobbsökande och planerande.
 
Nya jobbet går ut på att ringa folk och fråga om de är glada. Så att bilfirman vi representerar kan säga att de får bra kritik. Samtalet tar cirka 1 minut. Inte jättekul men jobbar med ganska kul människor och får bra betalt. Andra erbjudanden har jag också fått men känns lite sent att börja något nytt jobb nu.
 
Dieten är halvvägs klar (go me!) och går okej. Jag klarade av att inte smaka "världens godaste glass" när jag åkte med Albert och Max till Broadwater Parklands för en promenad förra helgen. Men denna helg hade jag extremt sug efter i princip vadsomhelst utom broccoli, och letade förgäves bland hyllorna på mataffären. Idag tog jag saken i egna händer och bakade.
 
 
Jag kallar dem Candida-craving balls
 
En annan konstig sak som hänt är att mygg, som aldrig varit ett stort problem för mig, plötsligt älskar mig. Undrar om det beror på bananbrist, eftersom bananskal som bekant ju hjälper mot myggbett.
 
Dagens BULA: 
B - hänga med Max och göra ingenting
U - kokos
L - "Scars" - James Bay
A - ett fixa-punkan-kit kostar 7 dollar på Kmart