Julstök

Mitt i alla nattskift för Max och dag, kväll och nytt-sökande av jobb för mig försöker vi, eller iallafall jag, ändå få det lite juligt. Paket hemifrån har tacksamt mottagits och jag har gjort en fin liten hög under julstjärnan i vårt rum, eftersom Albert hela tiden skjuter upp julgransklädningen. Svt-play rullar Julkalendern.
 
Vi har varit på IKEA, ätit köttbullar med mos och lingonsylt och KANELBULLE (äntligen!) och inhandlat nödvändigheterna glögg, lussebullar och pepparkaksdeg.
 
Vi har haft julfest med teamet på en bar där de visade MMA, och Iain bjöd alla på shots och drinkar. Annars har jag inte fått se dem så mycket som jag vill på grund av jobb, och att min fot är stukad utan anledning och jag är tillfälligt träningsbegränsad.
 
I tisdags blev det julbak/degätning efter första dagen på nya jobbet. Albert och Max var mest intresserade av kakorna men det gick bra ändå. Vi firade resultatet med glögg!
 
 
Paket!
 
 
IKEA food
 
 
Christmas party
 
 
Julbak
 
 
Palmpepparkaka och glögg med tråkigt sällskap
 
Dagens BULA:
B - fint väder
U - folk som hjälper en när man är ny
L - "Wonderful Christmastime" - Paul McCartney
A - häll inte fel krydda i gröten

 

Life is wonderful

Den vanliga jobbsökar-hetsen har nu varit igång ett tag, om än inte lika extremt som vanligt. Vi har kunnat vila upp oss efter alla äventyr och kunnat njuta av att vara här. Traditioner har återinvigits och vi har blivit bjudna på Alberts spaghetti och fått sjuklig träningsvärk och forsande lyckorus efter bootcamp och obligatoriskt after workout-swim, med saknade vänner i världens finaste hav i världens bästa stad.
 
Vi har gått på gratis movie-Monday på casinot där Max också har fått jobb, tagit en cykeltur längs stranden till the Spit, gått promenad med Sushi och proppat i oss gratis smakprovskakor på the Beach Markets. Älskar det! Det enda som saknas är väl lite julkänsla, även om julpyntet runt palmerna och julmusiken och chokladkalenderna i affärerna hjälper lite. Men en pepparkakslatte på Starbucks och en tur till IKEA kommer nog att fixa det med!

Igår åkte vi med Albert och Peyton till Southport för att äta japanskt och kolla Bondfilm, och idag blev det promenad och ett dop i finaste Burleigh Heads efter en trip till Farmers Markets!

 
Tha boyz
 
 
Årliga inkräktare i poolen som fångades in med håv
 
 
Behövde egentligen inte mer frukt från marknaden efter detta kap i affären
 
 
Bootcamp!
 
 
Burleigh bildbomb
 
Dagens BULA:
B - Burleigh headlands
U - Max!
L - "All of me" - John Legend
A - de har Baker's Delight i Broadbeach!