Från landet till skyskraporna

Nu har vi redan varit hos Lee och Kelly i mer än en fjärdedel av våra 88 dagar som krävs för att söka andra-årsvisum. Dagarna ser rätt olika ut. Ibland är vi ute hela dagen och plockar pinnar, stockar och stenar, river och rullar gamla staket eller bygger tak. Ibland är jag inne hela dagen, städar, lagar mat, viker mängder med barnkläder och dricker mängder varm choklad (!), medan Max kör traktor eller lägger solpaneler med ett av Lees företag. Vi kör fyrhjuling, kör vår golfbil, jagar förrymda får och flyttar och räknar 38 kor, hackar loss väggar och försöker lösa problemet med vattnet som antingen är slut, saknar tryck eller saknar värme.
Det finns alltså en hel del att göra, men det trivs vi ganska bra med :) Vissa dagar är bättre än andra och vissa är kallare än andra.
 
Lee och Kelly är det iallafall inget problem med, och de har tillochmed hjälpt oss med en natts boende till helgens trip till Melbourne! Inte dåligt boende heller.
Igår gjorde vi city, såg Federation Square, Australian Centre for the Moving Image, China Town och State Library of Victoria. Mot kvällen åkte vi mot vårt hostel i St Kilda där vi också såg pingviner vid hamnen! 
Idag har vi blivit guidade av Gary, en local vi lärde känna i Surfers, och hans son. Vi har sett den otroliga utsikten från Eureka Tower, fått en guidad tur i arenan där bland annat Australian Open hålls och sett fängelset Old Melbourne Gaol. Nu har vi checkat in på vårt lyxiga rum i Wyndham Hotel och ska snart äta middag hos Gary innan vi kanske tar en tur till casinot!
 
 
James med barnvakt
 
 
Jayden
 
 
Promenader på gården
 
 
Lyxmiddag i stugan med hungrig Max
 
 
Cowboy utan häst
 
 
Anzac Day hundraårsjubileum i Wagga 
 
 
 
Melbourne City
 
 
St Kilda
 
 
Eureka view
 
 
Omklädningsrum och mediarum
 
 
Melbourne Gaol's most wanted
 
Dagens BULA:
- behind the scenes Australian Open
U - privat guide
L - "I wasn't expecting that" - Jamie Lawson
- vattenglasen i mediarummet får inte drickas av spelarna utan är just for show


Kommentarer
Postat av: Frida

Åhhh avis!

2015-05-05 @ 13:00:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: