Noosa och Everglades

Solbrända och möra sitter vi nu på ett hostel i Rainbow Beach, efter en fullspäckad och oförglömlig vecka. Efter att ha sagt hejdå till våra fina vänner i Surfers med en mysig avskeds-BBQ med avskeds/födelsedagstårta packade vi bilen och körde mot Noosa efter morgontrafiken. 

Vissa saker händer bara i Australien. Som att någon vi aldrig träffat lånar ut sitt hus till oss, och att det här huset är rätt stort. Och att det är fullt med bananer i frysen att göra smoothies av. Och att huset ligger precis vid Noosa National Park. Det här hände oss och i det huset spenderade vi första natten.
    En som vi halvt känner från träningen (hon som också gjorde den goda tårtan), har en kompis som har ett av sina hus i Noosa. Och det fick vi alltså låna tills han kom hem. 
    Vi hann se oss om lite i Noosa innan vi efter första natten packade ihop igen för att åka till Everglades, där vi campade i två nätter med 15 andra backpackers. Vi har paddlat kanot, vandrat flera mil till Cooloola Sandpatch - sanddyner mitt uppe på ett berg, badat i Evergladesvatten, delat campingplats med goanna-ödlor och kalkoner och sett en pytonorm. U-n-d-e-r-b-a-r-t
     Dagarna efter hängde vi i Noosa, kollade affärer, köpte glass, fick en varning av the council för att vi sov i bilen, kollade surffestivalen, vandrade i nationalparken, badade i det turkosa havet och såg en koala. Noosa är helt fantastiskt och får 4 av 5 bananer!
Nu laddar  vi inför FRASER ISLAND


BBQ hos Mike

 
The house


Upptäcktsfärd vid huset


Everglades!

 
Noosa
Dagens BULA:
B - boende
U - det är varmt. Så man slipper ha vantar och frysa ihjäl när man sover i och lagar mat vid bilen.
L - "Cheerleader" - Omi
A - om du hittar en billig bikini - leta inte efter en ännu billigare. Iallafall inte tills din gamla faller sönder.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: