Fraser Island

Tre dagar spenderades på Fraser Island, en ö som nästan helt utgörs av en nationalpark. Vi har kört 4WD längs stranden, campat bland svarta änkor, skrubbat kroppen med polerande vit sand, badat i en sjö med tea tree oil, åkt fram i en bäck, sett en orm, dingos, fantastisk utsikt och ett gammalt vrak som bara delvis syntes ovanför sanden. Några hajar såg vi inte men några av de andra gjorde det så det var väl lika bra att vi inte fick bada i havet. 
Förutom det har vi druckit traditionell Australiensisk goon, myst på stranden under stjärnorna och träffat en hel del fina människor! Fraser får 3 av 5 Australiensiska bananer :)
 
Efter Fraser har vi även hunnit med sandboarding i Rainbow Beach, unik romprovning i Bundaberg, en snabbtitt i Town of 1770 och ett besök till The Singing Ship i Emu Park. Imorgon ska vi på boskapauktion i Rockhampton, the Beef Capital of Australia, och sen kör vi mot Airlie Beach. Förhoppningsvis är det inte lika varmt imorgon för idag var det nära att vi avled i hettan och bristen på krokodilfria vatten.
 

FRASER


Sandboarding
 

Bundaberg


Solnedgång i 1770


Singing Ship
 
Dagens BULA:
B - bada
U - gratis duschar på bensinmackar!
L - "En vanlig dag" - Ulrik
A - norra Australien och en bil utan fungerande AC är ingen bra kombination


Kommentarer
Postat av: Anonym

Dags att skrota bilen?

2015-03-19 @ 17:33:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: