Canberra

Kort sagt har vi fått nog av kylan (vet inte vad som hade hänt med mina fötter på frostiga minusgrader-morgnar utan raggsockorna mamma och pappa skickade) och lite av att sortera staketstolpar om raka, böjbara eller slängbara flera timmar om dagen. Så vi har sökt lite nya jobb. Men eftersom vi inte har allt för många jobbdagar kvar kan det vara svårt att få nytt farmwork, plus att vi just för att det inte är så länge kvar kanske lika gärna kan stanna tills det är klart. Vi får se. Men just nu känns Wagga Wagga, eller Kråkstaden som den också är känd som (Wagga Wagga betyder kråkor) inte som paradiset på jorden. 
Men det betyder inte att vi inte har det bra ändå :) förra helgen började vi med att fira vår 2-årsdag med god mat och billigt vin, och sen gick vi upp tidigt på lördagsmorgonen för att åka till Canberra! I Australiens huvudstad på Sveriges nationaldag fick vi se både det gamla och det nya parlamentet, biblioteket, war memorial och ett tråkigt casino, råkade komma in gratis på vetenskapscentret Questacon och åt en riktigt god middag på Malaysisk restaurang. På söndagen provsmakade vi oss ihop en hel lunch på Old Bus Depot Markets innan vi kollade in High Court, National Arboretum och  till sist Canberra Deep Space Communication Complex, ett av NASA:s tre kommunikationscenter. En fullspäckad och bra helg!
Nu sitter vi på biblioteket igen för att planera vårt nästa steg efter bondgårdslivet. Vi vill ha en ny stad, nya upplevelser och bättre väder!
 
 
Från förra veckans samling för märkning och försäljning
 
 
 War Memorial
 
 
Parliament House
 
 
High Court
 
 
CDSCC
 
 
När man kommer tillbaka från promenaden och ser det här <3
 
Dagens BULA:
B - fika på chokladfik!
U - helg
L - "För kärlekens skull" - Ted Gärdestad
A - ibland kan en annan persons glädje betyda mer än din egen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: