Mot 2015

Max har nu, lagom till att hans jullov är slut, så gott som överlevt öroninflammationen. Han har ändå orkat följa med mig på en del promenader och andra idéer jag haft mellan mina shift på de olika jobben som bara verkar bli fler och fler.

Vi har kollat in shoppingcentret Marina Mirage där vi inte har råd med mycket mer än fönstershopping, vi har ätit mysmiddag på terrassen och igår hade vi myspicknick i Mackintosh Park.

Vår nyårsafton blev rätt lyckad även om Max fick lov att vara nykter och vi inte direkt hade något speciellt planerat. Vi spenderade LITE extra pengar och lagade trerätters som vi sen åt nere vid bryggan - svampsmörgås, hel kyckling och ugnsbakade rotfrukter och banan-och bärsmoothie :) Sen gick vi hem till saknade Jacob och hängde med honom och hans polare, och så såg vi fyrverkerierna från stranden tillsammans med en massa andra. Så en riktigt bra start på det nya året som än så länge är riktigt oplanerat!
 

 
Marina Mirage och Palazzo Versace HotelMackintosh


Nyår!

Dagens BULA:
B - fick sms från Paula - hon är tillbaka i Surfers! :D
U - Max städade vår unit efter våra numera grisiga housemates medan jag var på jobbet
L - "Geronimo" - Sheppard
A - Australiens nationaldag, Australia Day, är den 26 Januari OCH 2015 fyller Baker's Delights Cheezymite scrolls 21 år.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: