Darwin

Väderappen känns numera onödig eftersom man vet att man kommer ha samma väder som alla andra dagar - sol och runt 30 grader. Darwin är superfint och det enda problemet är väl att vi inte är de enda som tycker det, och därför är det rätt svårt att sno till sig ett jobb. Än så länge har vi bara fått eventjobb, som även om vi bara behövs väldigt sällan iallafall är bättre än inga jobb alls. Och vi fortsätter leta.
 
Boendeproblemet är äntligen över och efter några nätter av sent panikletande efter en billig camping och några nätter i ett skitigt, illluktande och snarkande 12-manna rum på ett hostel som kräver att man sover en natt innan man bokar för en vecka, för att det är så äckligt, är vi nu inpackade i vår nya lägenhet som vi endast delar med EN till person. Helt okej ställe och läge, och så har vi pool. Ganska skönt när det är 30 grader och inga moln, och man inte kan bada i havet p.g.a. farliga djur, men mest för att det är så långgrundt. Också ganska skönt nu när bilen till slut gett upp och är hos mekanikern. Jag är bara så glad att den gick sönder lagom till att vi inte var så beroende av den längre. Hoppas på att den är frisk lagom till att vi är det igen.
 
Mellan panikletandet av boende och det ännu mer panikartade letandet av jobb har vi också hunnit med att se lite av staden. Igår besökte vi det berömda sunset markets på Mindil Beach, och åt fullkornscrêpes med mango och mandlar medan vi såg solen gå ner. Ett riktigt bra avslut på en ganska stressig vecka. Nu ska vi få sova i ett tyst och någorlunda rent rum!
 
 
Utsikt från parken i stan
 
 
Mindil Beach sunset med tillbehör
 
 
Didgeridoo show!
 
 
Nya rummet
 
 
Nya poolen 
 
 
Nya hemmet borta från hemmet :)
 
Dagens BULA:
B - nånstans att bo där allt inte är äckligt och man inte får besök av poliser eller parkeringsvakter
U - Max. Fixar allt som Emma inte kan/orkar/har lust att fixa och lite till. Sen ger han henne en kram.
L - "Hey Mama" - David Guetta ft Nicki Minaj & Afrojack
A - ibland kan du få ut mer av din dag genom att inte försöka få ut nåt av den, utan bara vara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: