En helt okej vardag

Dagarna rullar på och går nästan för fort nu när tiden i Surfers snart tar slut. Resan hem är bokad till 27 maj, och jag har nog aldrig haft en så konstig känsla innan en hemresa. Det känns roligt och skönt att äntligen få träffa alla igen. Men samtidigt känns det som att vi lämnar ett annat hem, mer än när jag lämnade USA, och ett ställe vi trivits otroligt bra på, i ett land som har bjudit på ovärderliga minnen och erfarenheter.
 
Men vi njuter av tiden som är kvar, inte bara med de sista stora resorna vi ska på innan flyget går till Stockholm, men även i en helt okej vardag.
 
Födelsedagen bjöd på sena gratisgrejer på bland annat Boost Juice, där jag fick designa min egna födelsedagssmoothie utan kostnad! Vinet jag fått av Max öppnades på lördagen med plastglas i poolen, och sen avslutade vi med  känguru till middag, mer vin och sherry tillsammans med Albert. 
 
På söndagen fick jag födelsedagsfrukost iförd min nya födelsedagströja (firandet tar aldrig slut) på Alfons, igen med mina två favoriter, och sen åkte vi på fruktmarknad i Bundall. Vi passade också på att ta en tur till vattenlandet Wet'n'wild när det ändå var så varmt. En helt okej helg.
 
Denna vecka har vi varit på gratisbio på casinot och sett "The Revenant", jag har shoppat kläder (ja, det är sant) och helgen bestod av pizzafredag på taket med Australiensiska familjen, gratis magishow i Sanctuary Cove med VIP-biljetter tillsammans med Kacee och hennes kompisar på lördagen och en promenad i Tallebudgera Conservation Park idag! Ikväll ska vi äta wobbegong som Jason fångat med ett spjut när han och Max var och fridök.
 
 
 Boosting
 
 
Lördagslyx
 
 
Sushi var avundsjuk
 
 
Utflykt på taket
 
 
Kängurufilé = mer lördagslyx
 
 
Bjuden på fin frukost med fint sällskap
 
 
I fin tröja
 
 
Introducerar tonfiskpizza för australiensarna medan de bjöd på kycklingfyllning
 
 
Träffade gamla chefen på magishowen!
 
 
Matt Hollywood - Entertainer of the year och Australiens bästa trollkarl?
 
 
Tallebudgera
 
Dagens BULA:
B - att ta dagen dom den kommer
U - Gold Coasts alla aktiviteter
L - "Rock & Roll" - Eric Hutchinson
A - en wobbegong är en slags haj


Kommentarer
Postat av: Eira Ljungberg

Men gud vad snäll du är! Tack going:)

2016-03-19 @ 10:39:01
URL: http://fearlessia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: