Mer Sverigebesök

De senaste veckorna har varit rätt packade med roliga saker, mest tack vare att Max föräldrar varit på besök! De har skämt bort oss med restaurangbesök (även om jag inte gjorde det så lätt för dem med min diet) medan vi har tagit dem runt Gold Coast på turistturné.
 
De har besökt Burleigh Heads, Currumbin, the Spit och de flesta av våra stora shoppingcenter, gått på promenad till påfågelparken, vandrat i Mount Tamborines regnskogar, där vi också gick en guidad lysmasktur, och igår blev det heldag med sightseeing i Brisbane! De har också fått se Max i köket för första gången och vi har fått riktigt lyxig hemlagad mat av dem.
 
Ikväll ska vi äta middag tillsammans en sista gång innan de åker hem imorgon. Det känns lite tråkigt men vi har ändå fått några jättemysiga och innehållsrika dagar med dem! Och blivit extremt bortskämda.
 
Förutom det har jag nu kämpat mig igenom dieten och har nu efter tre dagar av hyperenergi helt ändrat inställning till den. Världens bästa diet. När den är över iallafall.
 
Vi har också hunnit gå på en halv dansshow på Casinot med dansare från hela världen, fått träffa vår gamla träningskompis Mike som är tillbaka i Surfers på besök och så har jag plussat på ett år till på min ålder.
 
 
Dietsmoothie med mandelmjölk, kokos, nötter och frön
 
 
Alla hjärtans dag-present
 
 
Med turisterna vid statgränsen
  
 
I Southport
 
 
Mount Tamborine
 
 
Finrestaurang i Broadbeach
 
 
Påfågelsafari
 
 
Första kaffet på  fyra veckor, från Bumbles dessutom - guld
 
 
The Spit
 
 
Färjetur i Brisbane
 
Dagens BULA :
B - Rustys kaffe
U - energi!
L - "We could be anything" - Jay Ollero
A - är man glad smittar det av sig på allt och alla också