Glada miner

Stortrivs på jobbet och älskar hela grejen med de övertrevliga "Hello, how are you?"'s, "Would you like some ice-cream with your cake?"'s och alla miljoner "thank you"'s som man upprepar hela dagen. Älskar att vara at your service with a smile och skäms lite för att svenskan inte har någon motsvarighet till "please". 
 
Problemet med boende är någorlunda löst och resan till jobbet blir åtminstone halverad efter söndagens planerade flytt till radhuset i Malak, som vi delar med CJ, hennes dotter och Prins Harry, katten. Ska bli extra skönt nu när dry season är över och luftfuktigheten legat på 95% - svettigt värre. Vi kommer tack och lov inte att vara här under den värsta väderperioden, och helgens pre-cyclone clean-up gör mig därför inte nervös.
 Max övertidsproblem verkar också vara löst, även om han inte såg det som ett problem, speciellt inte efter att lönen äntligen kom. 
 
Så vi börjar få en vardag här i Darwin och hoppas på att göra en hel del utflykter då vi lyckas få ledigt på samma dag! Listan på saker vi vill se och göra i och runt Australien verkar bara bli längre ju mer vi ser och gör.  Förra helgen firade vi ett år i landet och jag är absolut inte redo att åka härifrån. I Australien, landet där de vanligaste fraserna är "no worries" och "too easy", har jag lärt mig så mycket, upplevt mer än jag vågat hoppas på och hittat ett nytt hem.
 
 
Poolhäng
 
 
Lite back-stage-bilder från resan längs Östkusten, under vilken jag bland annat lärde mig att laga mat på stormkök och att "no camping" inte är samma sak som "no overnight-stays"
 
Dagens BULA:
B - sovmorgon
U - världens bästa jobbarkompisar
L - "Don't look back in anger" - Oasis
A - alvedon funkar bra men en glad atmosfär funkar ännu bättre