18!

den här veckan har vart AWESOME!

scott tog hem sin nya motorcykel i måndags eller tisdags. sen bestämde han sig för att ställa den i vardagsrummet. awesomei onsdags var de MY BIRTHDAYYY!! eftersom nikki visste att man blir väckt med frukost o ja må han leva i sverige, stoppade hon ljus i en banan tvingade scott att hjälpa henna att väcka mig med happy birthday :)i skolan fick jag cupcakes från gordy's av caroline, andrea o alessio som vi åt under international club, o sen fick jag jess ASGODA tyska äppelkaka!efter skolan va de try-outs för talent show. vi va ju lite oförberedda men de va dom flesta andra också :) de gick tydligen ganska bra iaf eftersom vi kom med!!!!!!

sen åkte vi till tokyo för att äta middag. scott fick äntligen äta ris, räkor, squash o bläckfisk! plus svamp. fast de visste han inte förrän han va klar med soppan :) han klagade faktiskt inte en enda gång!eftersom de va min födelsedag gjorde dom de lite speciellt o tände eld på löken, gav mig en extra kula glass till efterrätt med ljus i o sen sjöng alla som jobbade där happy birthday. hahah kunde inte låta bli att tycka att de va kul med en massa sjungande asiatiska personer framför mig :) AWESOME DAAAAGpå torsdagen Blev jag sent firad av min sjuka study hall lärare med happy birthday på engelska, tyska, svenska, kinesiska o whatever samtidigt, plus breakdance till de :) awesome!

på fredagen hängde jag med brooke lite efter skolan innan vi skulle gå på basketmatchen. nikki åkte iväg för att fixa nåt men sa inte vad. sen kom hon hem med världens sötaste 6 månader gamla benni!!!såå söööööööt! svårt att åka på matchen sen. bra match iaf, dom vann med 3 poäng sista minuten! fick se cheerleadernas sista performance för säsongen också :) awesome!på lördagen tvingade nikki upp mig för att börja städa. benni hade bajsat o kissat i huset o hon tyckte inte han va lika söt längre. jess kom över för att hjälpa till o sen städade vi ÖVERALLT. sen till walmart för att shoppa grejer till kvällen. kl 5 rullade folk in. sen blev de en lång kväll med atv's, 50's, wii (DANCEGAMEE), tacos, crepes, banan, nutella o presenter :D AWESOMEEEvärldens godaste tortillas från danielle!brookes asgoda mooncake med banaaaan! o tröjan jag fick av jess :)jättebanan från suzy!!!!!presenter!!!på söndagen blev de tortillas till frukost för mig o jess, o sen bar de av till the cities. shopping på ikea o mall of america. jag hittade lite grejer på forever 21..o starbucks :) sen åkte vi till the wild game. 2-3 blev 4-3 i dom sista minuterna, AWESOME. medan scott va på toa, haha :) sen blev de hem med donkenmat i bilen.

den här veckan är de looooov, AWESOME! förutom att jag har en miljon läxor som måste göras innan jag åker..helt seriöst så är de inget lov. plus att jag måste potträna benni boo :)