Best of NT

Skit under fötterna, sol på näsan och vinden i håret. Det är nog då jag känner mig mest fri. En breathtaking utsikt och en riktigt bra låt är ju inte heller fel. 
 
De senaste dagarna har vi försökt ta vara på de bästa med Darwin och Northern Territory samtidigt som vi försökt vila upp oss från en konstig bakterie/virus som misstänks härstamma från Bali. I  torsdags körde vi runt i Litchfield National Park, där vi badade i vattenfall, klättrade uppför klippiga bäckar och såg den mest fantastiska natur. En bra dag med en massa skit, sol och någon välkommen vindpust, men trots frihetskänslan var det ändå skönt att ha en dusch som väntade när man kom tillbaka.
 
Igår åkte vi på krokodilkryssning på Adelaide River. Trots att krokodilerna p.g.a. vädret mest gömmer sig i leran just nu lyckades vi se tre stycken, som var tursamma nog att få en matbit så att turisterna kunde få lite bra bilder.
 
Idag har vi städat och packat, och konsevburkarna är inhandlade. Imorgon är det slut på lyxen med dusch, säng och aircondition då vi flyttar in i bilen igen på lite obestämd tid. Första stoppet är Kakadu National Park, som enligt rykten verkligen är the best of NT!
 
 
Magnetic Termite Mounds, byggda av smarta termiter
 
 
Buley Rockhole
 
 
Florence Falls
 
 
Tolmer Falls
 
 
Wangi Falls
 
 
Cascades
 
 
Krokodilmatning och fågelmatning på Adelaide River
 
Dagens BULA:
- ingen stress
U - resan
L - "Shut up and Dance" - Walk the Moon
A - det är alltid bäst att fråga
 
 


Kommentarer
Postat av: Frida

Nej men usch vad har ni för virus!? Inget farligt hoppas jag! :)

Svar: Nej vi överlevde ;)
Emma

2015-11-07 @ 14:17:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: