Whitsundays

Nu sitter vi i Airlie Beach efter att ha spenderat två dagar och två nätter i Whitsundays på segelbåten New Horizon. Vid ögruppen Whitsundays börjar barriärrevet och drömmen blev verklighet när vi fick snorkla och dyka där! Vi har simmat genom stim i turkost vatten (och blivit överfallna när någon kastat fiskmat), sett Nemo, sköldpaddor och en massa annat i en massa olika färger. Det är som världens största akvarium. Vi tror att det var en haj vi såg andra kvällen och första kvällen hade flera sett en simma runt båten. Vi har provat standup paddleboarding, hoppat från båtens trampolin och åkt nerför the slide, ätit upp oss på hemlagad mat och haft det galet bra tillsammans med en rikigt bra crew. Vi har sett underbara solnedgångar och overkliga landskap och det har helt enkelt känts som en dröm. Vi båda tycker att detta är den bästa resan hittills och Whitsundays får 5 av 5 bananer!
Det enda dåliga var att jag  förstörde vår nyinköpta undervattenskamera...men förhoppningsvis får jag bilder av mina dykkompisar sen :) Nu ska vi snart på didgeridoolektion och sen blir det nog efterfest!


På vägen mot hamnen i Airlie Beach


Whitsundays!


Karta över vart vi åkt :)

 
New Horizon!

 
Bilder som de från båten tagit, på gruppen och svenskarna. Johanna  och Matilda har varit med på alla våra resor hittills!
Dagens BULA:
B - snorkla i barriärrevet!
U - att få vara här
L - "What a feeling" - Irene Cara
A - kolla alltid att vattenskyddet är stängt innan du hoppar i vattnet med kameran. Annars går den sönder!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: