everyday is an adventure

så i måndags hade jag inget planerat. så va gör jag? planerar nåt :D
efter skolan åkte jag med kat, brooke o maegan till tha mall i eau claire. shoppade billiiiiigt, raggade killar (brooke) o provade roliga kläder o brillor!sen blev de starbucks på vägen hem <3 beställning löd: "I want skimmilk and sugar free syrup, and not too much because last time they put like this much in it..."
när killen kollade på mig konstigt förklarade brooke: "she's from sweden" haha (a)

på tisdagen promenerade nästan alla utbytesstudenter ner till olsen's för att käka mumma glass i alldeles för stora mängder (usa storlek) innan vi gick för att hjälpa till vid en spaghetti feed i en av kyrkorna. jag sattes till att dela ut pickles :) vi hade så kul att jag inte ens hade nåt emot att de va dax att diska efteråtpå onsdagen va de den sista körkonserten! massa tårar från o för alla seniors som ska sluta, o lite för mig också faktiskt. kan inte fatta att jag ska hem om mindre än två veckor!!!!!på torsdagen hängde jag med Jess o Galen. vi spelade wii o så blev jag "scared for life" efter att vi vart på chat roulet, medan de åskade helt galet utanför. sen blev de roman nudels for dinner mmmmmmm

på fredagen hade jag äntligen tid att se o shoppa lite downtown chippewa! började med coconut latte på ett gulligt coffee house vi hittade. sen sprang jag, paula o andrea runt i lokala affärer tills vi va tvungna att skynda oss tillbaka till skolan för att se the senior play. seniors från drama club gjorde "check please", o vi ville ju se caroline som va med :) bästa showen jag sett på skolan!!
sen åkte vi allihopa hem till caroline för skeepover! åt en massa mat, testade poolen o pratade i flera timmar ute på verandan framför en brasa med smores :) lysnade på andrea när hon spelade piano som proffset hon är, o sen sjöng jag o carro lite svenska låtar också. sen somnade vi framför "trassel"


caroline åt kött!!!!!!!!!!


vakande o kollade vampire diaries innan vi åt en asgod hemlagad frukost, o sen fick jag skynda mig hem för att börja hjälpa till med städningen. den tog sen upp de mesta av lördagen, plus film med nikki :)

på söndagen sov jag länge trots att nikki försökte få mig ut för att dra ogräs genom att knacka ashårt på mitt fönster runt 7 på morgonen. men sen fick jag gå upp o göra mig i ordning för att åka till hennes föräldrars trailer för memorial day. jag o nikki åkte dit o hade de mysigt i den 30 gradiga solen med grillad mat tillsammans hennes föräldrar o systers familj. badade, hittade bebis sköldpaddor o gosade med aubree :) sen blev de hem o kolla film igen

idag va de memorial day så vi åkte o kollade på en parad genom chippewaresten av dagen blev de mer förberedande för päronens ankomst o så såg jag till att va ute i den underbara solen!

sen blir man alltid lika glad när man får kort från mormor o morfar <3nu är de alltså EN DAG tills mamma o pappa kommer hit...okej jag känner som att jag är i en dröm, o så kommer verkligheten  tillbaka, men istället för att väcka mig hoppar den in i drömmen o nu är de en dröm o en verklighet på en gång. no, it doesn't make sense to me either.

o så är de 11 DAGAR tills jag åker hem..vet inte va jag tycker om de heller. I want to go home, but I don't want to leave my new home.


Kommentarer
Postat av: Carro

Hej. Jag kommenterar din blogg nu. heheh. love the picture from the concert!

2012-05-29 @ 16:59:04
URL: http://sts.se/lifeon
Postat av: em

aww va glad jag blir! :D me toooo

2012-06-04 @ 22:48:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: