Sommarkvällar

Det har varit några långa dagar på jobbet denna vecka men också en hel del ledig tid! I fredags var det meningen att jag skulle träffa Paula, men vi sköt på det och istället läste jag min jullklappsbok från mamma och pappa nästan hela dagen. Och gick en strandpromenad såklart! Egentligen är det för varmt för att gå promenad. Jag har aldrig i mitt liv svettats så mycket som jag gjort senaste veckan.
Förutom att svettas har jag de senaste veckorna också lyckats bli bränd av en manet, blodsugen av en blodigel och nu under helgen varit handikappad av träningsvärk och blåslagen över ryggen efter den senaste strandträningen. Klumpig, svag och svettig, men glad :)

På lördagen tog Max och jag en promenad (igen) till The Arts Centre där vi lekte på utegymmen och badade i sjön, innan vi åkte till Marina Mirage för att äta finmiddag. Tack Max föräldrar för den fina julklappen! :)
Innan middagen gjorde vi ett besök på Palazzo Versace, 6-stjärnigt hotell där bland annat Beyoncé och U2 bott. Vi kände inte riktigt att vi hörde hemma bland alla dyra grejer och gick ganska snart vidare till restauragen - Omeros Bros. Det blev trerätters vid vattnet och en riktigt mysig kväll! Servicen var inte den bästa men maten var det absolut inget fel på - snapper soup/baby octopus till förrätt, barramundi till huvudrätt och tropical sorbet/hazelnut white chocolate terrine till efterrätt. 
Vi gav lite mindre än nödvändig dricks enligt europeisk tradition och smög skamsna ut från restaurangen. Men dagen efter berättade vår housemate att man i Australien inte ens behöver ge nån dricks alls, speciellt inte om det är dålig service - ouch.

På söndagen fick jag till slut träffa Paula. Vi bjöd in några till från Delikatessen, som byter anställda rätt ofta, och det blev till slut en svensk grillkväll, plus Jacob som ju är från Nya Zeeland. Riktigt lyckad och mysig kväll vid stranden, som sen avslutades hemma på balkongen med cider och trevligt sällskap av våra housemates.Bilder från jobbet - lyxhusen i Paradise Waters. Strandpromenad

 
Arts Centre

 
Utanför Palazzo VersaceSnapper soupBläckfiskMin efterrätt som blev MaxMax efterrätt som blev minUtsiktenRestaurangenMarina Mirage från bryggorna

 
Barbecue med svenskarna

Dagens BULA:
B - delfiner på jobbet!
U - regn.
L - "In my dreams" - James Morrison
A - det är ingen idé att planera för mycket, för det blir ändå aldrig exakt som man tänkt sig
 


Kommentarer
Postat av: Frida

Fan va ni har det bra asså! Kommer lätt o hälsar på! :D :D <33

Svar: Ja kom!! <3
Emma

2015-01-23 @ 01:55:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: