Life is wonderful

Den vanliga jobbsökar-hetsen har nu varit igång ett tag, om än inte lika extremt som vanligt. Vi har kunnat vila upp oss efter alla äventyr och kunnat njuta av att vara här. Traditioner har återinvigits och vi har blivit bjudna på Alberts spaghetti och fått sjuklig träningsvärk och forsande lyckorus efter bootcamp och obligatoriskt after workout-swim, med saknade vänner i världens finaste hav i världens bästa stad.
 
Vi har gått på gratis movie-Monday på casinot där Max också har fått jobb, tagit en cykeltur längs stranden till the Spit, gått promenad med Sushi och proppat i oss gratis smakprovskakor på the Beach Markets. Älskar det! Det enda som saknas är väl lite julkänsla, även om julpyntet runt palmerna och julmusiken och chokladkalenderna i affärerna hjälper lite. Men en pepparkakslatte på Starbucks och en tur till IKEA kommer nog att fixa det med!

Igår åkte vi med Albert och Peyton till Southport för att äta japanskt och kolla Bondfilm, och idag blev det promenad och ett dop i finaste Burleigh Heads efter en trip till Farmers Markets!

 
Tha boyz
 
 
Årliga inkräktare i poolen som fångades in med håv
 
 
Behövde egentligen inte mer frukt från marknaden efter detta kap i affären
 
 
Bootcamp!
 
 
Burleigh bildbomb
 
Dagens BULA:
B - Burleigh headlands
U - Max!
L - "All of me" - John Legend
A - de har Baker's Delight i Broadbeach!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: