Blue Mountains

I torsdags lämnade vi bilfirman med sikte på Blue Mountains, ett extra stopp innan the East Coast. Sen gjorde vi precis det vi blivit tillsagda att INTE göra, inte ens på motorvägen, pga alla kängurur - vi körde i mörkret. I jakten på gratis camping hamnade vi mitt ute i ingenstans. Tur som vi har hittade vi till slut en camping, som vi delade med ett MC-gäng av 40+-are ute på sin årliga utflykt. Av dem fick vi varmt att dricka och filtar att låna (helvetes kallt i bergen), plats vid elden och trevligt sällskap, plus en massa tips på vad vi kunde göra dagen efter. En av dem gav oss en historia/geografi lektion, en lampa och bjöd på frukost morgonen efter. Världens snällaste människa som förklarade det hela med "it's part of our culture". Otroligt bra start på resan.
     Efter frukost sa vi hejdå och åkte vi till Jenolan caves, en kristallgruva de tipsat om, och kollade även lite utsikter från Blue Mountains, lite som Grand Canyon!. Över natten campade vi vid en bensinmack innan vi gjorde lite mer sightseeing, till Three Sisters bland annat. Sen var det äntligen dags för East Coast. Första stopp - Newcastle! Vi lever på konservburkar och ris och har det ganska bra, förutom att bilen är paj :)


 
 
 

Dagens BULA:
B - gratis minizoo!
U - hjälpsamma människor
L - "Sleeping in my car" - Roxette
A - om man i princip inte kan nånting om bilar, borde man kanske inte köpa en bil.


Kommentarer
Postat av: Visare äldre syster

Kör inte i mörkret!! vad ska mamma säga...

2014-09-02 @ 23:10:08
Postat av: Mats

..för att inte tala om vad storasyster ska säga!...och pappa!

2014-09-03 @ 07:21:52
Postat av: Farmor och farfar

Trevligt att få vara med på era äventyr där under oss. Verkar som om dom har en helt ok kultur så det blir nog många fina upplevelser för er.

2014-09-03 @ 19:07:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: