Ozzy christmas

Trots att vi inte fick någon snö så fick vi ändå en riktigt bra jul här i Surfers! På julafton jobbade jag på förmiddagen och sen lagade jag egen risgrynsgröt för första gången till mig och Max. Nu när vi lyxat till det och tillochmed köpt kanel blev det ganska så bra :) Vi öppnade julklapparna hemifrån och frossade sedan i dumle och svensk kaffe - tack! Vår finska housemate Elina fick också en dumle och hon blev så glad att hon gav den en kram. På kvällen blev det skype med Nordstrands och Karl Bertil Jonsson på youtube.

Juldagen började med en svettig långpromenad och bad i poolen innan det var dags rulla köttbullar. Till lunch hade vi långbord nere hos Albert med mat från världens alla hörn, och champagne! Annorlunda men riktigt gott och riktigt bra:) På kvällen tog jag, Max, Albert och Peyton en till promenad med Sushi innan Max och jag avslutade kvällen med att öppna de sista julklapparna, från varandra, och att titta på Svensson Svensson, haha.

Boxing Day, annandagen, är stora readagen här, men jag jobbade HELA dagen och Max orkade inte med alla miljoner människor och köpte inget trots att han följde med Albert och Peyton till Robina. Idag har vi inte heller gjort mycket p.g.a. regnet och att stackars Lillemax har fått öroninflammation...men han överlevde trots att han var nära att dö flera gånger :)
Dagen innan julafton åkte vi till Burleigh Heads igen, och denna gång hade vi en kamera. Så förbered er på en bildbomb längre ner!

 
Pro-gröt med massa massa kanel


Kaffet...<3

 
Julklapp hemifrån, så att vi inte glömmer Sverige ;) Tack för den och alla andra fina klappar!


Finsk jultårta/julstjärna!

 
54 Sunset Blvd. Max, Albert, hans dotter Peyton. Beth och Martha (England), Nagi (Japan), Ben (Tyskland/Australien), Elina (Finland). Morgan, vår housemate som är lite överallt ifrån, var tvungen att jobba.


BURLEIGH HEADS

Dagens BULA:
B - gelalalato, mums!
U - regn=mysdag
L - "Something I need" - OneRepublic
A - det kanske ändå är värt att betala den där summan till försäkringsbolaget när man reser utomlands.
 


Kommentarer
Postat av: Eva

Vilka otroligt vackra bilder från Burleigh heads, blir sugen på att åka dit!

Svar: Det är för mycket ödlor där för dig ;)
Emma

2014-12-27 @ 15:32:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: