bra emma...



foten är inte lila längre iaf :)
allt va mitt fel. allt gick så bra på träningen, vi klarade alla stunts så bra att vi fick testa nåt nytt. libs. då man går upp i "elevator" med en fot. jag tog sats o hoppade, men de va för läskigt så tog inte i tillräckligt, o ramlade. dom tog emot mig men hann landa på foten, som va vriden. tydligen vred jag den åt båda hållen på nåt sätt, för jag har stukat den på båda sidorna, o ovanpå...

trodde inte de va så farligt, kunde tillochmed halta ut till bilen. sen blev jag behandlad som en prinsessa när jag kom hem, fick lägga fötterna på soffbordet o fick två andra bord bredvid mig, en för datan o en för maten :)
sen skulle jag duscha, de va inte kul. uppskatta era fötter. sen vart den blå, o ganska stor. sov med foten högt

idag gick jag inte till skolan för jag hade inga kryckor. hoppade på ett ben hela dagen. sen kom scott hem med nya kryckor, halleluja vilken bra uppfinning. åkte till the trainer på skolan som kollar skador, o tydligen kan jag inte träna på två veckor...men vi ska sätta is osv på den så kanske blir bättre tidigare :) hoppas bara jag kan gå snart...ska ju till the dells i helgen!!! SÅ TYPISKT MIG.

men den är inte bruten, tror dom, så no big deal. bara jobbigt att sitta still hela dagen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! imorron blir de skola iaf, ska hoppa i trapporna :)

träningen i måndags va inte lika bra. folk blev tagna från laget pga missade träningar utan ursäkt, o deras mammor kom o skällde på tränaren..drama drama. men nu ska dom få komma tillbaka ändå, när dom gjort en massa grejer för att hjälpa till, to earn their spot on the team. jupp. men innan träningen gick jag på pumpkin carving med international club!



hade ju inte så mycket tid, men lyckades iaf, med hjälp, att göra en pumpa :) sen hann jag äta vårrulle, kanelbulle, popcorn o smaka dr pepper också :) kuuuuuuul. sen gick jag genom skolan med en pumpa i famnen...

en liten kul grej. pratade om va vi har för djur i sverige. jag sa att vi har renar. då va de en som  sa "va, finns renar på riktigt?!" vissa tror att dom bara är påhittade, med tomtens släde o allt. men jag skriver om renar nu i min fishing and wildlife class. dom har renar i alaska. man borde ju veta att dom finns på riktigt om dom finns i ens eget land..haha de är så kul att läsa vilka frågor alla utbytesstudenter får! vissa tror på att vi rider på isbjörnar till skolan, att vi tvättar våra kläder i floden, eller att sverige är en delstat :)

idag fick jag brev från mormor o morfar också :)



saknar er med! <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: